вівторок, 20 листопада 2007 14:40

Володимир Кличко та Ібрагімов домовилися про призовий фонд суперпоєдинку

Призовий фонд бою між чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBO (Усесвітня боксерська організація) Султаном Ібрагімовим і чемпіоном IBF (Міжнародна федерація боксу) Володимиром Кличком складе близько 10 мільйонів доларів. Російський і український боксер розділять цей гонорар навпіл, повідомляє Лента.Ру.

Поєдинок між Ібрагімовим і Кличком (23 лютого 2008 року) стане першим об"єднувальним боєм у важкій вазі з 1999 року, коли Леннокс Льюіс переміг Евандера Холіфілда і став абсолютним чемпіоном світу. Що стосується призового фонду, то для важкої ваги майбутній бій стане "найдорожчим" за шість років. У 2002 році Майк Тайсон і Леннокс Льюіс отримали за свій поєдинок приблизно по 35 мільйонів доларів.

Як розповів менеджер Ібрагімова Борис Грінберг, побоювання з приводу того, що російський боксер не встигне набрати форму 23 лютого, виявилися марними. 13 жовтня Ібрагімов захистив свій титул в бою з Евандером Холіфілдом, і, за словами менеджера, чотири з гаком місяця - оптимальний термін, щоб відновитися й набрати форму.

У таборі братів Кличків поки не дали офіційного підтвердження про домовленість про бій з Ібрагімовим. Проте старший брат Владимира Віталій Кличко визнав, що сторонам залишилося залагодити останні формальності, і, швидше за все, про поєдинок буде оголошено найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко та Ібрагімов домовилися про призовий фонд суперпоєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути