Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 15:00

Ібрагімов і Кличко - молодший почали переговори про об"єднувальний бій

Представники боксерів-важкоатлетів Султана Ібрагімова (Росія) і Володимира Кличка (Україна) почали переговори про проведення об"єднувального бою за титули чемпіона світу за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна федерація боксу). Кличко пропонує провести поєдинок 23 лютого 2008 року, проте з цією датою не згоден промоутер Ібрагімова, повідомляє Лента.Ру.

Президент промоутерської компанії Golden Grain Promotions Рамазан Абачараєв, що представляє інтереси чемпіона світу WBO Ібрагімова, підкреслив, що російський боксер ніколи не відмовлявся від боїв з будь-якими супротивниками, але дата 23 лютого є для нього неприйнятною.

З березня цього року Ібрагімов вимушений був постійно перебувати на піці спортивної форми у зв"язку з тим, що в двох з трьох проведених росіянином боїв у нього змінювався суперник. 10 березня Ібрагімов повинен був зустрітися з Шенноном Бріггсом, але американець, що володів у той час титулом WBO, відмовився виходити на ринг через астму. У результаті Ібрагімов провів бій з Хав"єром Морою і нокаутував мексиканця в першому раунді.

2 червня росіянин відібрав у Бріггса пояс чемпіона WBO, а 13 жовтня повинен був провести об"єднувальний бій з чемпіоном WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Русланом Чагаєвим, але узбецький боксер не зміг вийти на ринг через хворобу. Чагаєва замінив американець Евандер Холіфілд, який програв Ібрагімову по очках.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов і Кличко - молодший почали переговори про об"єднувальний бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути