Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2008 20:44

Володимир Кличко розповів про свої стосунки з супермоделлю Курковою

 
Днями повідомлялося про роман чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBOВолодимира Кличка з чеською супермоделлю Кароліною Курковою.

"Ми чудово розуміємо один одного, - так Володимир в інтерв"ю німецькому "Більду" охарактеризував свої стосунки з Кароліною. - Нам весело разом. Це тільки початок. А як далі розвиватимуться стосунки, я не збираюся загадувати. Більше на цю тему нічого зараз говорити не хочу".

При цьому українець не може стриматися від компліментів на адресу Куркової: "Вона - дуже відкрита дівчина. Дуже енергійна. До того ж з прекрасним почуттям гумору, що я особливо ціную". Кароліна на питання, до чого можуть призвести її стосунки з Володимиром, відповідає коротко: "Все можливо".

Адже ще кілька років тому Кароліна страждала. У це складно повірити, але їй було нелегко знайти собі хлопця. "Чоловіки лякаються мене, тому що я дуже висока і галаслива, а мені б так хотілося знайти свою другу половинку", - сумно розводила руками Куркова. У результаті в останнє свято всіх закоханих - День святого Валентина - Кароліна весь вечір провела в самоті. Втім, тепер всі її пригоди на особистому фронті, швидше за все, позаду. Це схоже на казку! Але в житті Куркової ця казка триває вже декілька років - адже до свого визнання Кароліна спокійно жила в невеликому чеському містечку Дечині, виділяючись серед своїх одноліток хіба що довгими ногами і красивими очима. Тепер же Кароліна входить в десятку найкрасивіших моделей світу. Dior, Valentino, LouisVuitton, VictoriaSecret - ці модні дома завжди раді бачити її на подіумі. Її фотографії прикрашають обкладинки найкращих глянсових журналів. Чешка отримує 60 000 доларів за показ, працює з ентузіазмом і є моделлю з приставкою "топ"! Манекенниці, які тільки починають, мріють про таку кар"єру.

Блик

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко розповів про свої стосунки з супермоделлю Курковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути