середа, 12 червня 2013 06:23

Володимир Кличко посів 41-ше місце в топ-100 найбагатших спортсменів світу

Журнал Forbes представив рейтинг найбагатших спортсменів, до якого увійшли 100 атлетів у 11 видах спорту, що представляють 23 країни і заробили за попередній рік сумарні 2,6 мільярда доларів.

На вершині вже традиційно виявився - або, вірніше, з неї не сходив, - гольфіст Тайгер Вудс. За минулий рік зірка світового гольфу заробив 78,1 млн доларів, з яких 65 млн є заробітком від всіляких рекламних компаній, в яких задіяно ім'я знаменитого американця.

Автор: Фото: plitkar.com.ua
 

За те, що в 2012 році швейцарський тенісист Роджер Федерер збільшив свій статок на 71,5 мільйон доларів, "третій ракетці світу" дісталося почесне друге місце в рейтингу.

Автор: Фото: plitkar.com.ua
 

Замикає трійку найбільш високооплачуваних спортсменів зірка баскетболу Кобі Брайант. Найдорожчий гравець НБА на прізвисько "Чорна Мамба" розбагатів на 61,9 мільйонів доларів, з яких спорт приніс йому 27,8 млн - на 7 млн більше, ніж заробив будь-який інший спортсмен баскетбольної асоціації.

Автор: Фото: plitkar.com.ua
 

Наш знаменитий співвітчизник Володимир Кличко посів 41-е місце в списку спортсменів-багатіїв: його дохід склав 24 мільйони доларів. У наступному році зірці світового боксу пророкують ще більш високий щабель у рейтингу, оскільки гонорари від уже проведеного поєдинку з італійцем Франческо П'янетти і планованого бою з Олександром Повєткіним набагато солідніші за попередні.

Автор: Фото: plitkar.com.ua
 

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко посів 41-ше місце в топ-100 найбагатших спортсменів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути