вівторок, 27 листопада 2012 12:40

Володимир Кличко отруївся салатом з курчати

Володимир Кличко отруївся салатом з курчати
Салат з курчати "нокаутував" Володимира Кличка. Фото: afp.com

За словами Бернда Бенте, менеджера братів Кличків, минулого тижня, у ніч з вівторка на середу, чемпіону світу в суперважкому дивізіоні Володимиру Кличку (59-3, 51 КО) знадобилася термінова медична допомога.

"У вівторок в берлінському ресторані "Восток" у нас була ділова зустріч. А ось вже в три години ночі, Володимир зателефонував у невідкладну медичну допомогу. Лікар, який прибув, зробив йому укол і прокапав ліки, - розповідає Бенте, - На цій зустрічі були Володимир, я, моя дружина Хелла, наш керівник маркетингового відділу Тетяна Кіль, яка знаходиться на восьмому місяці вагітності і наш діловий партнер. Ми всі їли салат з курчати. ??Після цього, ми всі лежали пластом від харчового отруєння".

"Ми повідомили про цей інцидент в відділ охорони здоров'я, адже все це становить загрозу для інших людей. Слава Богу, тепер все позаду, - продовжує Бенте, - Представники ресторану "Восток" зв'язалися з нами і принесли свої вибачення".

"Відповідно до висновку ветеринарної служби у нас все в порядку і до нас немає жодних претензій. Та все ж, ми приносимо свої вибачення", - заявила Катрін Бойлшаузен, представник закладу.

За матеріалами gorodokboxing.com, Bild

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко отруївся салатом з курчати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути