субота, 08 червня 2013 10:26

Володимир Кличко і Повєткін підпишуть контракт у вівторок або середу

Володимир Кличко і Повєткін підпишуть контракт у вівторок або середу
Менеджери Кличка і Повєткіна домовилися. Фото: segodnya.ua

Переговори між командами чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" Володимира Кличка і "регулярного" чемпіона WBA Олександра Повєткіна тривали в Гамбурзі протягом двох днів, але, в кінцевому рахунку сторонам все ж вдалося дійти спільного знаменника.

Як заявили менеджери Кличка і Повєткіна, Беренд Бенте і Володимир Хрюнов у коментарі BoxingScene.com, всі спірні моменти вдалося узгодити і контракт на бій буде підписаний у вівторок або середу.

Бернд Бенте: "Я зустрічався з паном Рябинськім і ми з'ясували, що сталося прикре непорозуміння. Володимир з самого початку була не проти таких випадкових тестів. Тепер ці проблеми вирішені і ми знаходимося на шляху до завершення угоди. Я думаю, що контракт буде підписаний у вівторок або середу наступного тижня".

Володимир Хрюнов: "Між нами більше немає ніяких розбіжностей. Сьогодні вранці у нас відбулася чудова зустріч. Ми дуже раді тому, що сталося і чекаємо з нетерпінням підписання контракту на наступному тижні. Я і Андрій Рябинський з великою повагою ставимося до Володимира Кличка і його команди".

Так само сторони домовилися, що умови контракту будуть суворо конфіденційні і його деталі не будуть розголошені в ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Повєткін підпишуть контракт у вівторок або середу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути