середа, 11 листопада 2009 18:56

"Волині" випав найкращий жереб" - віце-президент клубу

"Волині" випав найкращий жереб" - віце-президент клубу
Сьогодні, 11 листопада, визначилися учасники півфіналу Кубка України. Донецький "Металург" зіграє з "Шахтарем", а сімферопольська "Таврія" їде в гості до луцької "Волині". Півфінальні поєдинки складаються з однієї зустрічі і заплановані на 24 березня 2010 року.

Представником "Волині" на жеребкуванні був віце-президент луцького клубу Юрій Пирожко.

- Якщо добре налаштуватись на гру, ми можемо пройти у фінал.

- Як вам жереб?

- За нашими розмовами з Віталієм Кварцяним, прогнозувався інший суперник. Але жереб випав більш, ніж очікуваний. Ми задоволені, адже це найкращий з варіантів, який міг бути для нас. Думаю, всі так вважають, дивлячись в турнірну таблицю. Побачимо, що буде навесні. Можливо все перевернеться і "Таврія" буде сильнішою за донецькі клуби. Але станом на сьогодні наші команди десь співставні за силою. Це моя особиста думка.

- З ким "Волинь" хоче зіграти у фіналі Кубка України?

- Важко сказати. Думаю, у фінал вийде "Шахтар". А нас ще чекає півфінал з "Таврією".

- У Луцьку "Таврія" буде слабкішою за "Волинь"?

- Рідні стіни допомагають. "Волинь" вдома завжди грала сильніше, ніж на виїзді. Колись ми вже перемагали і "Шахтар", і "Динамо". Якщо команду підготувати, то вона може показати футбол.

- Цього року "Волинь" вже не гратиме офіційних матчів. Прокоментуйте виступ команди у першому колі змагань.

- За п"ятибальною шкалою команда виступила на чотири. Були матчі, у яких "Волинь" могла показати себе краще, десь команда давала збої і, навпаки, були важкі ігри, де вдавалося легко перемагати. Колектив буває не прогнозованим і спрацьовує тільки якась воля Кварцяного, який вміє налаштувати команду. Я не знайомий з його методами і ніколи не заходжу в роздягальню, як і президент.

Ми граємо досить молодими гравцями. Можна сказати, Кварцяний ліпить команду з футболістів, які ще ніде не світилися. Все завдяки його селекції і власній дитячій спортивній школі. Можливо кимось доведеться підсилюватися у міжсезоння, але всі спортивні досягнення були здобутті своїми силами.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Волині" випав найкращий жереб" - віце-президент клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути