неділя, 14 серпня 2011 22:37

"Волинь" забила три м'ячі "Олександрії"

"Волинь" забила три м'ячі "Олександрії"

Луцька "Волинь" у шостому турі чемпіонату України в домашніх стінах впевнено обіграла дебютанта української прем'єр-ліги "Олександрію" з рахунком 3:1.

Команда Віталія Кварцяного "вистрілила" вже на перших хвилинах матчу, коли Шиков після стандарту виявився першим біля м'яча і проштовхнув його в сітку воріт Паньківа.

Другий м'яч влетів у ворота гостей на 21-й хвилині зустрічі, причому знову лучанам допоміг кутовий: Шарпар навісив у штрафний майданчик "Олександрії", а Майкон забив свій сьомий гол в п'яти матчах чемпіонату.

У другому таймі "Волинь" продовжила впевнене побиття суперника: на 55-й хвилині македонський центральний захисник господарів Шиков пробив штрафний удар, а м'яч за допомогою рикошету затріпотів у сітці воріт "Олександрії".

Єдиний гол престижу зміг забити в "ендшпілі" Таргамадзе, який лише підсолодив пігулку поразки для "Олександрії", пише Чемпионат.com.

Україна. Прем'єр-ліга

6-й тур

Волинь - Олександрія 3:1

Голи: Шиков, 6, 55, Майкон, 21 - Таргамадзе, 85 (з пенальті)

Волинь: Неділько, Сімінін, Шиков, Масло, Леандро, Герасим'юк, Кінаш (Ізворану, 83), Шарпар, Піщур (Павлов, 86), Майкон, Бабир (Грінченко, 69)

Олександрія: Паньків, Запорожан, Чередниченко (Муховиков, 46), Назаренко, Старенький, Довгий, Гітченко, Таргамадзе, Ксьонз (Салхі, 72), Давидов (Кабанов, 56), Шевченко

Попередження: Шарпар, Бабир, Леандро - Гітченко, Довгий, Назаренко, Ксьонз, Муховиков

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" забила три м'ячі "Олександрії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути