вівторок, 23 жовтня 2012 11:29

"Волинь" офіційно поскаржилася на суддівство Вакса

"Волинь" офіційно поскаржилася на суддівство Вакса
Юрій Вакс знову опинився в центрі скандалу. Фото: sport-express.ru

Луцька "Волинь" підготувала офіційну скаргу з приводу суддівства Вакса в матчі з донецьким "Металургом", адресовану президенту ФФУ Анатолію Конькову, куратору системи арбітражу П'єрлуїджі Колліні, главі Комітету арбітрів ФФУ Василю Мельничуку та виконуючому обов'язки генерального директора Прем'єр-ліги України Петру Іванову.

"ФК "Волинь" вирішив не залишати без уваги дії арбітра Юрій Вакса. Нагадаємо, що за рахунку 0:0 і перевазі лучан, на 79-й хвилині гри Вакс призначив вигаданий 11-метровий у ворота нашої команди за нібито порушення правил з боку захисника Яна Масло проти Алуізіо Мараеса.

"Волинь" вважає це навмисним помилковим рішенням (арбітр знаходився в безпосередній близькості від учасників ігрового моменту й не міг не бачити симуляції порушення правил з боку футболіста "Металурга") і таким, що суттєво вплинуло на подальший розвиток подій і результат гри.

У Луцьку нагадують, що Юрій Вакс лише нещодавно повернувся до суддівства після тривалої дискваліфікації за грубі порушення у відомому своєю скандальністю матчі "Шахтар" - "Динамо". І вже у своєму другому після повернення матчі прем'єр-ліги він припустився навмисної, грубої помилку, породивши новий скандал.

Арбітраж цього рефері шкодить іміджу всього українського футболу, тому ФК "Волинь" вимагає від його керівників найсуворіших дисциплінарних санкцій відносно Вакса", - йдеться у зверненні.

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" офіційно поскаржилася на суддівство Вакса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути