понеділок, 09 березня 2020 11:52

"Вольфсбург" зміг відстояти нічию проти "Лейпцига"

"Вольфсбург" зміг відстояти нічию проти "Лейпцига"
Колишній гравець "Динамо" Адмір Мехмеді був самим небезпечним гравцем у складі "Вольфсбурга", Фото: ФК "Динамо"

В рамках 25-го туру чемпіонату Німеччини "Вольфсбург" зіграв у нічию проти одного із лідерів Бундесліги "Лейпцига" - 0:0.

На старті поєдинку гості захопили ініціативу на полі, більше контролювали м'яч, але моменти біля воріт створював суперник "Шахтаря" по 1/8 Ліги Європи. Колишній динамівець Адмір Мехмеді та Паулу Отавіо загрожували воротам "Лейпцига", але не змогли забити.

Підопічні Юліуса Нагельсманна ніяк не могли пройти середину поля "Вольфсбурга". Контроль м'яча в середині поля не давав жодних дивідендів біля воріт суперника. Іспанський захисник Анхеліньо намагався загострювати гру фланговими передачами, але нападники "Лейпцига" не могли виграти боротьбу у штрафному майданчику суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Шахтаря" пропустить матч проти "Вольфсбурга"

Під кінець тайму ініціатива перейшла до господарів. Мехмеді тричі мав можливість відкрити рахунок у матчі, але угорський голкіпер гостей Петер Гулачі був на місці.

У другій таймі гра не змінилася. "Лейпциг" володів територіальною перевагою, але гостроти біля воріт суперника не було. Вихід на заміну Дані Ольмо та Тімо Вернера нічого не змінив для гостей. "Вольфсбург" більше сконцентрувався на утриманні нічийного рахунку гри тому в атаку особливо не йшов.

Суперник "Шахтаря" дав бій одному із фаворитів Бундесліги. Нічия є закономірним результатом, хоча "Вольфсбург" був ближче до перемоги, ніж його суперник.

12 березня "Вольфсбург" прийматиме "Шахтар" у Німеччині, а за тиждень команди зіграють вже у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Вольфсбург" зміг відстояти нічию проти "Лейпцига"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути