Ексклюзиви
понеділок, 16 лютого 2009 15:18

Вночі Бьорндален поговорив з Чудовим, а потім довго не міг заснути

Вночі Бьорндален поговорив з Чудовим, а потім довго не міг заснути

Норвезький біатлоніст Оле-Ейнар Бьорндален учора вночі відвідав готель, де проживає збірна Росії. Протягом тридцяти хвилин норвежець розмовляв із Максимом Чудовим, Максимом Максимовим, Іваном Черезовим і Ніколаєм Кругловим. Нагадаємо, що вчора після нагородження переможців гонки, росіяни подали протест на порушення норвежцем правил проходження траси.

"Так, говорив з ними. Розмовляли про все. У нас різні думки, але всі згодні з тим, що ми просто по-різному дивимося на те, що сталося. Вирішили, що тему бесіди залишимо в цих стінах. Суперечок було не багато, але у нас різні точки зору", - наводить слова Бьорндалена Dagbladet.

Також 12-разовий чемпіон світу прокоментував повідомлення про те, що Союз біатлоністів Росії хоче подати апеляцію на результати гонки до Спортивного арбітражного суду (CAS).

"СБР хоче опротестувати рішення в спортивному суді. Не знаю, як працює CAS і які у них є шанси. Я не розмовляв із Тихоновим у Кореї, але ми говорили до цього. Між нами не такі вже погані відносини.

Щоб заснути, мені було потрібно багато часу", - розповів Бьорндален.

Dagbladet, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Вночі Бьорндален поговорив з Чудовим, а потім довго не міг заснути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути