Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 13:30

Власник "Ліверпуля" попросив вибачення у вболівальників

Власник "Ліверпуля" попросив вибачення у вболівальників
Уболівальники англійських клубів зупинили проектСуперліги. Фото: Reuters

Власник "Ліверпуля" Джон Генрі виступив зі зверненням до уболівальників після краху Європейської Суперліги, в якій клуб мав брати участь.

"Я хочу попросити вибачення в усіх уболівальників "Ліверпуля" за незручності, які приніс їм за останні дві доби. Це очевидно, але все ж варто сказати: проєкт Суперліги був би неможливий без підтримки фанатів. Ніхто в Англії ніколи не вважав інакше. Ви чітко це продемонстрували. Ми вас почули. Я вас почув.

Я хочу перепросити перед Юргеном Клоппом, футболістами та всіма, хто так старанно працює в клубі, щоб змусити вболівальників пишатися. Вони не мають жодного стосунку до події. Найбільший дискомфорт отримали саме вони, і це несправедливо. Мені боляче це усвідомлювати. Вони люблять ваш клуб і працюють на його благо щодня.

Знаю, що в нашої команди вистачає лідерських якостей і пристрасті, щоби відновити довіру і допомогти нам рухатися вперед. Сподіваюся, ви усвідомлюєте, що навіть помиляючись, ми намагаємося працювати в інтересах вашого клубу. У цьому прагненні я вас підвів. Я єдиний, хто повинен нести відповідальність за весь негатив, який без будь-якої потреби виплеснувся за останні кілька днів. Я ніколи цього не забуду.

Ця ситуація показує силу, якою володіють вболівальники зараз і повноправно володітимуть надалі. Це був важкий рік для всіх нас. І важливо, щоб ліверпульська сім'я залишалася цілою і живою. Я обіцяю, що зроблю все можливе для цього", - цитує Генрі пресслужба "Ліверпуля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" можуть не допустити до єврокубків, доки президентом буде Перес

Вчора "Ліверпуль" разом з п'ятьма іншими англійськими клубами оголосив про вихід з Суперліги. Керівники цього об'єднання заявили про припинення проєкту. Останнім з англійських клубів покинув Суперлігу "Челсі", хоча його вболівальники почали акції протесту першими.

Зараз ви читаєте новину «Власник "Ліверпуля" попросив вибачення у вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути