пʼятниця, 12 травня 2017 00:42

Визначилися фіналісти Ліги Європи

Визначилися фіналісти Ліги Європи

11 травня відбулися матчі-відповіді півфіналів Ліги Європи.

"Манчестер Юнайтед" зіграв внічию з "Сельтою. Зустріч пройшла в Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд" і закінчилася з рахунком 1:1.

На 17-й хвилині Маркус Рашфорд змістився на позицію флангового півзахисника, зробивши з лівого краю відмінну подачу на дальню штангу, куди забіг Маруан Феллайні, а у бельгійця вийшов точний удар в ближній кут. За п'ять хвилин до кінця основного часу зустрічі Факундо Ронкалья виявився вільним при відмінному навісі Тео Бонґонда і чудово пробив у дальній нижній кут воріт Серхіо Ромеро. Незабаром обидві команди залишилися вдесятьох: Ронкалья і Ерік Бейі отримали червоні картки після бійки в центрі поля.
У першому матчі "МЮ" переміг "Сельту" з рахунком 1:0. Таким чином, команда Жозе Моуріньо вийшла в фінал Ліги Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" втратив перемогу у Лізі Європи: всі результати дня

Суперником "манкуніанців" у фінальній зустрічі стане "Аякс". Нідерландці на виїзді в напруженому поєдинку поступилися французькому "Ліону", 1:3. Тиждень тому в Амстердамі "Аякс" переміг з рахунком 4:1 і мав комфортну перевагу перед матчем-відповіддю.

Помаранчеві відкрила рахунок на 27-й хвилині, коли відзначився Каспер Дольберг. Ще до перерви господарі поля зуміли відігратися і вийти вперед - в кінцівці першого тайму Олександр Ляказетт реалізував пенальті, а потім відзначився голом з гри. На 83-й хвилині третій м'яч у французької команди забив Рашид Геззаль. Через кілька хвилин гості залишилися вдесятьох - з поля був видалений Нік Віргевер, який отримав другу жовту картку. У час, що залишився повним перевага володів "Ліон", але перевести зустріч в додатковий час французи не зуміли.

"Манчестер Юнайтед" - "Сельта" - 1: 1 (перший матч - 1:0)
Голи: Феллаїні, 17 - Ронкалья, 85

"Ліон" - "Аякс" - 3: 1 (перший матч - 1:4)

Голи: Ляказетт, 45 (з пенальті), 45 + 1, Геззаль, 81 - Дольберг, 27

Фінальний поєдинок, в якому зійдуться "Манчестер Юнайтед" і "Аякс", відбудеться 24 травня, на стадіоні "Френдс-Арена" в Стокгольмі.

Зараз ви читаєте новину «Визначилися фіналісти Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути