вівторок, 09 березня 2010 12:53

Візит до України Платіні почне з Донецька

Візит до України Платіні почне з Донецька
Візит в Україну Президент УЄФА Мішель Платіні почне з відвідування Донецька, де ознайомиться з ходом підготовки міста до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це сказав міський голова Донецька Олександр Лук"янченко сьогодні, 9 березня, на прес-конференції.

"Ми отримали вторинне підтвердження Президента УЄФА Мішеля Платіні, що він відвідає з візитом Україну 7 і 8 квітня і почне свій візит, як і планувалося, з міста Донецька, 7 квітня", - сказав мер, зазначивши, що перебування Платіні "буде коротким" .

"Протягом кількох годин Платіні ознайомиться з ходом підготовки міста до Євро-2012, в тому числі зі стадіоном "Донбас Арена", з ходом будівництва готелів, аеропорту, міською інфраструктурою і, безумовно, проведе спілкування з пресою. Потім полетить в інші міста - Харків, Київ, Львів ", - розповів про плани Президента УЄФА донецький градоначальник.

Крім того, О. Лук "янченко повідомив, що, незважаючи на важке фінансування державної програми підготовки Євро-2012, в Донецьку робота з підготовки до турніру ведеться.

"Зараз робота активізувалася. Хоча ситуація з фінансуванням продовжує залишатися дуже важкою. З оновленої програми, яка була підписана прем"єр-міністром Юлією Тимошенко 1 березня 2009 року, наказано за держпрограмою 1 млрд. 196 млн. гривень на 2010 рік з держбюджету, 100 млн. грн. з місцевих бюджетів, але я думаю, що з місцевих бюджетів сума буде набагато більшою", - сказав він.

"Цілий ряд об"єктів належить нам готувати і робити. В місяць має йти 99,9 млн. гривень. Минуло два місяці, на жаль профінансовано 19 млн. гривень, це 0,9%", - констатував мер Донецька.

За матеріалами terrikon, "Остров"

Зараз ви читаєте новину «Візит до України Платіні почне з Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути