понеділок, 10 січня 2011 12:35

Віталій Кличко зустрінеться із Солісом 19 березня

Віталій Кличко зустрінеться із Солісом 19 березня

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко домовився про терміни проведення бою з кубинцем Одланьєром Солісом. Кличко зустрінеться з Солісом 19 березня 2011 в Кельні на арені Cologne Arena. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

Соліс є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), який належить Кличку.

За неофіційними даними, Соліс отримає за цей поєдинок 1,4 мільйона євро. У той же час, промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions отримає права на телетрансляцію бою. Який саме дохід від поєдинку отримає український боксер, не уточнюється.

Соліс завоював право зустрітися з Кличком у грудні 2010 року, перемігши американця Рея Остіна, який був дискваліфікований за удар після гонгу. На професійному рингу Соліс, який став олімпійським чемпіоном у 2004 році в Афінах, провів 17 поєдинків, і в усіх здобув перемоги.

Кличко-старший останній захист свого титулу провів у жовтні 2010 року. Українець переміг американського боксера Шеннона Бріггса.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко зустрінеться із Солісом 19 березня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути