середа, 15 лютого 2012 17:39

Віталій Кличко тренувався під музику David Guettа
9

Фото: Reuters

У Мюнхені проходив спільний прес-тренінг чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка та британського претендента на пояс Дерека Чісори.

Як повідомляється, Дерек Чісора з'явився на рингу в майці з написом "Африка - це майбутнє". Після легкої розминки він, спільно зі своїм тренером продемонстрували роботу на "лапах", приблизно протягом хвилин п'яти. Як і очікувалося, акцент в техніці бою Чісора робить на швидкість, а не на силову роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дам Чісорі урок хороших манер" - Віталій Кличко

Правда, відпочивши після демонстрації близько хвилини, Чісора приступив до демонстрації реального бою. Треба визнати, що іноді він вкладався в удари по "лапам" на руках тренера практично в повну силу, тим самим показуючи, що він чудово готовий до бою. Після чого британець продемонстрував "бій з тінню".

Весь цей час, сам Віталій Кличко, його менеджер Бернд Бенте і решта команди українця, уважно спостерігали за діями Чісори. Слід зазначити, що британський боксер продемонстрував реальні навички бою, на відміну від Девіда Хея, який на прес-тренінгу перед поєдинком з Володимиром Кличком влаштував циркову виставу. Після того, як Дерек зняв футболку і продовжив "бій з тінню", демонструючи свою мускулатуру, це викликало посмішку тренера Віталія Кличка, Фрітца Здунека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій і Володимир Клички вперше пішли "брат на брата"

Загалом Чісора відпрацював близько 20 хвилин, після чого, під оплески публіки залишив ринг і відправився роздавати інтерв'ю.

На ринг вийшов Віталій Кличко, якому вручили светр місцевої хокейної команди "Munchen" під номером 44. Раніше повідомлялося, що Кличко і Чісора будуть боксувати на арені "Olympiahalle", що є домашньою для цього хокейного клубу. Розминка Віталія пройшла під його традиційну музику - "Hells bells". В процесі розминки українець віджався 10 разів на пальцях і продемонстрував стрибки на скакалці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я надеру твою дупу до того, як ти станеш Президентом України" - Чісора Віталію Кличку

Слід зазначити, що прес-тренінги Віталія Кличка завжди починаються приблизно так. Далі український боксер почав "бій з тінню". Під це дійство організатори прес-тренінгу змінили музику: зазвучав David Guetta, але вже feat. Usher "Without you".

Віталій не потішив публіку демонстрацією тривалої роботи на "лапах" - по ним він завдав лише кілька ударів. Після чого українець, практично відразу зняв рукавички і тейпи і продовжив "бій з тінню". Далі Віталій Кличко розпочав демонстрацію реакції і координації рухів. Тренер українця, Фріц Зуднек, кидав боксеру тенісний м'яч, який Кличко повинен був ловити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко готується до бою з Чісорою у Конча-Заспі

По завершенні цієї вправи Кличко викликав із залу жінку і запропонував їй спробувати вправу замість себе, однак глядачка спіймала м'ячик всього один раз із трьох. На цьому прес-тренінг Віталія Кличка підійшов до кінця, і український чемпіон відправився роздавати інтерв'ю журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко тренувався під музику David Guettа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути