середа, 10 квітня 2019 09:20

Віталій Кличко проти повернення брата в ринг

Віталій Кличко проти повернення брата в ринг
Віталій не радить Володимиру повертатися в ринг

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував можливе повернення на ринг свого брата. За словами Віталія, це не найкращий сценарій для 43-річного Володимира.

"На мій погляд, йому нема чого доводити як боксеру. Він увійшов в історію і був одним із найвидатніших боксерів. Як на мене, його повернення не буде виграшним сценарієм. Але тільки він сам може прийняти рішення. Головне в житті не гроші, а здоров'я", - цитує Віталія Кличка Sportarena.

Віталій акцентує увагу на тому, що Кличко-молодший не потребує грошей і нічого не втратить, якщо відмовиться від повернення на ринг.

"Одне можна сказати напевно: незалежно від того, яке рішення він прийме, я буду на сто відсотків підтримувати його, як ми завжди це робили. Я вважаю, гроші дуже важливі в житті, але Володимиру вони не потрібні, він подбав про це.

"Володимир багато заробив як боксер, добре вклав гроші, у нього хороша кар'єра після відходу з боксу. Гроші не є його мотивацією", - говорить Віталій.

Утім, Віталій Кличко розповів про свою розмову з братом, який хоч і не вважає гроші головною метою, за можливості добре може заробити, повернувшись на ринг.

"Коли стало відомо, що мовник [DAZN] запропонував 40 мільйонів доларів заради повернення, я зателефонував йому і запитав, що відбувається. Він сказав: "Ця пропозиція мене не особливо цікавить". Коли за кілька тижнів пропозиція була 80 мільйонів, я знову зателефонував і запитав: "Що скажеш про це зараз?". Він відповів: "Це не пропозиція, яке змінює моє рішення. Може, я задумаюся про це за 100 мільйонів ".

Незважаючи на побоювання Віталія через повернення брата на ринг, він добре оцінює його фізичну форму і каже, що Володимир щодня тренується.

"Якщо він зніме сорочку, всі побачать, що він виглядає навіть краще, ніж коли боксував. Він тренується щодня. І подивіться на нього: він добре виглядає, ніби спав 100 років".

Стрімінгова платформа DAZN пропонує Володимиру Кличку контракт на 3 бої, за умовами якого гарантований гонорар українця складе $80 млн. Перший бій - проти боксера, який входить до ТОП-10 світових рейтингів, відбудеться в Німеччині. Далі 2 бої на стадіоні Уемблі проти Ентоні Джошуа та Тайсона Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти VADA приїхали в Україну

Також про бажання провести бій із Кличком заявив Деонтей Уайлдер, який вже зв'язувався з командою Володимира з приводу можливого повернення українця на ринг.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко проти повернення брата в ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути