неділя, 06 жовтня 2013 10:49

Віталій Кличко похвалив Повєткіна

Віталій Кличко похвалив Повєткіна
Повєткін зазнав першої поразки в кар'єрі ФОТО: lenta.ru

Український боксер Віталій Кличко, молодший брат якого Володимир у ніч на неділю, 6 жовтня, переміг Олександра Повєткіна, похвалив росіянина, передає агентство ИТАР-ТАСС.

На думку Кличка-старшого, Повєткін - молодець і боєць з характером. "Те, що він зумів протриматися до кінця - дорогого коштує", - додав спортсмен, який є чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

"Мені не здалося, що бій міг закінчитися раніше. Якби Володимир міг завершити поєдинок раніше, так би і сталося", - пояснив також Кличко-старший в інтерв'ю агентству.

Нагадаємо, завдавши Повєткіну першої поразки в кар'єрі, Володимир Кличко захистив титул "суперчемпіона" світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF). Незважаючи на перевагу українця, російський боксер протримався на рингу всі 12 раундів.

Поєдинок російського і українського боксерів відбувся в московському спорткомплексі "Олімпійський". Коли бій закінчився, Володимир Кличко звернувся до публіки, але вболівальники його освистали. Несхвальний гул тривав весь час, поки він говорив, повідомляє інтернет-видання "Чемпионат.com".

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко похвалив Повєткіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути