четвер, 17 березня 2011 13:04

"Віталій Кличко - кращий з братів" - Льюїс

"Віталій Кличко - кращий з братів" - Льюїс

Знаменитий британський боксер Леннокс Льюїс поділився своєю думкою про братів Кличків. За його словами Віталій сильніший за свого молодшого брата. Про це повідомляє журнал The Ring.

"Очевидно, що старший брат завжди був кращим. Він найбільш незручний суперник з тих, з ким я зустрічався. Він високий, довготелесий, і вміло використовує свій зріст і довжину рук. Він проводить хороші серії та комбінації. Він знає як позбавити вас рівноваги. Безумовно, Віталій - кращий з братів", - зазначив Леннокс.

Згадуючи свій бій проти Віталія Кличка, Леннокс Льюїс, який буде приймати участь у телетрансляції суботнього поєдинку в якості аналітика телеканалу Epix, сказав: "Бій проти Віталія був нелегким для мене. Віталія було важко прорахувати. Коли я кажу "важко прорахувати", я маю на увазі, що було важко з нього потрапити. Він був вищий за мене, а його руки довше моїх. Напевно, бій проти Віталія був одним з найважчих у моїй кар'єрі".

Нагадаємо, що Віталій Кличко буде битися проти Одланьера Соліса 19 березня. Початок о 23:00 за київським часом. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Віталій Кличко - кращий з братів" - Льюїс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути