вівторок, 10 січня 2012 13:29

Віталій Кличко і Дерек Чісора залізли в раритетний автомобіль
9

Фото: Photo: Action Images

9 січня в Лондоні відбулася прес-конференція чемпіона WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка і його наступного суперника Дерека Чісори.

Як повідомляється, британець висловив невдоволення тим, що його бій з чемпіоном WBA / IBF / WBO Володимиром Кличком не відбувся. Він зазначив, що з нетерпінням чекає бою і не хоче, щоб Віталій відмовився від поєдинку так само, як це, свого часу зробив Володимир.

Віталій Кличко, у свою чергу, запевнив британця, що зі старшим братом, старшим і слабкішим, йому боксуватиметься легше, оскільки Володимир просто "вбив" би Чісору. У той же час, Кличко пообіцяв, що ґрунтовно розправиться з британцем, щоб сумнівів у його чемпіонстві не залишилося. Він так само заявив, що покладе Чісору на настил рингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко зустрінеться з Чісорою 18 лютого

Чісора, у відповідь, пообіцяв відправити Кличка в нокаут у 8 раунді, і заявив, що вийде на бій у чудовій формі. Він так само відзначив, що брати Клички знищили інтригу у світовому боксі і публіка вже втомилася від них.

Віталій навпаки, пообіцяв своїм уболівальникам не втратити титул, яким в різний час володіли Леннокс Льюїс, Мохаммед Алі і Майк Тайсон. Він зазначив, що в бою з Чісорою йому доведеться застосувати всі свої боксерські вміння, і перемогти не тільки суперника, але і свій вік, оскільки йому вже 40. Втім, український чемпіон відразу обмовився, що відчуває він себе на 25, і має при цьому великий досвід.

Як повідомлялося раніше, поєдинок відбудеться 18 лютого в німецькому Мюнхені. Перед прес-конференцією стався казус: Чісора прибув до готелю Landmark на відомому завдяки популярній у Британії комедійній програмі "Дурням щастить" раритетному автомобілі Robin Reliant. Віталій Кличко оцінив гумор суперника, і пообіцяв, що після бою з ним британський боксер зможе купити сучасніше авто.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко і Дерек Чісора залізли в раритетний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути