неділя, 11 вересня 2011 10:48

Віталій Кличко хоче нокаутувати Хея

Віталій Кличко хоче нокаутувати Хея

Після переконливого ??захисту пояса чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко бажає зустрінеться з недавнім суперником свого брата.

Впевнено перемігши (технічний нокаут у 10-му раунді) в ніч з суботи на неділю поляка Томаша Адамека у Вроцлаві, 40-річний український боксер ще раз підтвердив, що в суперважкому дивізіоні поки немає рівних братам Кличкам.

Проте, Віталій Кличко на цьому не має наміру зупинятися. Український боксер після бою відразу ж заявив, що він хоче бачити наступною своєю жертвою британця Девіда Хея.

"Девід Хей відомий на весь світ не завдяки своїм боксерським якостям, а завдяки своєму довгому язику. Я готовий битися у Великобританії. Я хочу нокаутувати його. І я кажу це абсолютно серйозно", - заявив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що в липні 2011-го року Володимир Кличко, молодший брат Віталія, переміг британського боксера в поєдинку за звання чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Перед цим боєм Хей тривалий час провокував братів Кличків різкими заявами пресі й екстравагантними витівками на прес-конференціях.

Незважаючи на впевнену перемогу Володимира Кличка, яка дозволила українській родині зібрати всі п'ять найцінніших поясів суперважкого дивізіону, британець нокаутований не був. Чи буде проводитися поєдинок Віталія Кличка і Девіда Хея і якщо так, то коли саме, на даний момент невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко хоче нокаутувати Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути