вівторок, 14 квітня 2009 08:20

Віталій Кличко хоче битися з непереможним Арреолою

Віталій Кличко хоче битися з непереможним Арреолою

Американський боксер-важкоатлет Кріс Арреола заявив, що він готовий зустрітися на рингу з одним з братів Кличко. В суботу, 11 квітня, Арреола, на рахунку якого 27 перемог в 27 боях, нокаутував чергового суперника - американця Джаміля Макклайна. Поєдинок завершився у четвертому раунді.

Після перемоги над Макклайном Арреола висловив надію, що в наступному бою він зустрінеться з одним з чемпіонів світу. В даний час чемпіонський пояс WBC (Всесвітня боксерська рада) належить Віталію Кличку, титули IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація) - його молодшому братові Володимиру, а звання чемпіона світу WBA - росіянинові Миколі Валуєву.

Ніхто в Європі або США не хоче дивитися бій проти Маскаєва

Арреола відзначив, що відчуває себе дуже добре і готовий довести прихильниккам боксу, що саме він є найсильнішим у світі.

Американський боксер підкреслив, що готовий зустрітися на рингу з будь-яким суперником, зокрема з будь-яким з братів Кличко. При цьому Арреола відзначив, що якщо українці не приймуть виклик, він розгляне пропозиції про бій з іншими суперниками.

Володимир Кличко 20 червня 2009 року проведе бій з англійцем Девідом Хеєм. Віталій Кличко в ніч з 21 на 22 березня переміг кубинця Хуана Карлоса Гомеса. Свій наступний поєдинок, за рішенням WBC, Кличко-старший повинен провести проти росіянина Олега Маскаєва.

Кілька тижнів Віталій також висловив бажання провести бій з Крісом Арреолою цього літа. Українець вже захищав пояс проти обов"язкового претендента Хуана Карлоса Гомеса і не розуміє, чому тепер не може сам обрати собі суперника.

"Ніхто в Європі або США не хоче дивитися цей бій. Телебачення в ньому теж не зацікавлене, - сказав Кличко в інтерв"ю. - В цьому бою не зацікавлений жоден любитель боксу.

Арреола - цікавий супертяж з численними прихильниками. Бій з ним приверне увагу багатьох. Я готовий битися в Лос-Анджелесі".

Тренер Арреоли Генрі Рамірес вважає, що його підопічний цілком готовий до зустрічі з Кличком. "Він готовий, не хвилюйтеся. Деякі сумніваються в цьому, тому що він був нестабільний в молоді роки. Але зараз це позаду і він продовжує прогресувати, от чому він такий цікавий", - сказав Рамірес.

За матеріалами lenta.ru, sport.com.ua, setanta.com

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко хоче битися з непереможним Арреолою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути