середа, 12 жовтня 2011 11:09

Віталій Кличко домовляється з Хеєм про бій

Віталій Кличко домовляється з Хеєм про бій

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що бій між Віталієм Кличком і британцем Девідом Хеєм, швидше за все, відбудеться. За словами Бенте, це станеться навіть незважаючи на те, що 13 жовтня Хей, ймовірно, оголосить про завершення кар'єри. Менеджер підкреслив, що переговори про організацію бою йдуть, повідомляє Sky Sports.

Бенте розповів, що якщо Кличко-старший і Хей домовляться про фінансові умови поєдинку, то він відбудеться "на 100 відсотків". За словами Бенте, він розмовляв з менеджером Хея Адамом Бутом за п'ять хвилин до інтерв'ю Sky Sports.

11 жовтня британська газета The Sun написала, що Хей повідомив у Боксерську контрольну раду Великобританії (BBBC), що не буде продовжувати свою боксерську ліцензію. Раніше Хей заявляв, що не планує виходити на ринг після 30 років. 13 жовтня йому виповниться 31 рік.

У липні 2011 року Хей зустрічався з Володимиром Кличком (молодшим братом Віталія), зазнав поразки за очками і втратив титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

В даний час Кличко-молодший є суперчемпіоном WBA, чемпіоном IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Віталій Кличко володіє титулом WBC (Всесвітня боксерська рада). "Звичайним" чемпіоном WBA в серпні став росіянин Олександр Повєткін.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко домовляється з Хеєм про бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути