середа, 14 вересня 2011 18:02

Хей пообіцяв роздрібнити Віталію Кличку щелепу

Хей пообіцяв роздрібнити Віталію Кличку щелепу

Екс-чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі Девід Хей (25-2, 23 КО), 2 липня програв головною бій свого життя Володимиру Кличку, заявив, що відкладе відхід зі спорту заради бою зі старшим Кличком.

Підготовка до бою почалася зі стандартних для Хея методів - поливання брудом можливого противника. На цей раз об'єктом нападок став Віталій Кличко.

"Я нокаутую його, роздроблю йому щелепу, якщо в нашому бою він буде так само її виставляти вперед, як робив це з Адамеком. Але я до сих пір не вірю в те, що Віталій - досить мужня людина, щоб боксувати зі мною.

Якщо все-таки погодиться, то вже точно відправлю його на пенсію. Після нашого бою він ніколи більше не зможе боксувати, зате знайде час повністю зосередитися на політиці", - погрожує Хей.

Згадав Хей і свій програний бій Володимиру Кличку.

"Його молодший братик весь бій або бігав від мене, або клінчував або навалювався. Мій удар сильніше, ніж у них обох разом узятих. Я швидше, набагато спритніший і на мене в сто разів складніше влучити. Після бою зі мною Кличко завершить кар'єру без чемпіонського поясу", - вважає Хей, який недавно консультувався з Ленноксом Льюїсом з приводу того, як можна відправити Кличка в нокаут.

Нагадаємо, в ніч на неділю, 11 вересня, відбувся поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком і поляком Томашем Адамеком. Українець святкував перемогу технічним нокаутом у десятому раунді.

Віталій Кличко заявив, що наступним бійцем, з яким він хоче вийти в ринг, є британець Девід Хей. Тренер Віталія Фріц Здунек також вважає, що Хей є оптимальним суперником для Кличка.

Зараз ви читаєте новину «Хей пообіцяв роздрібнити Віталію Кличку щелепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути