вівторок, 17 липня 2007 10:23

Віталій Кличко до бою з Маклайном готуватиметься в Австрії

Вчора відбулася прес-конференція, присвячена боксерському поєдинку між Віталієм Кличком і Джамілем Маклайном, який відбудеться 22 вересня, повідомляє Газета.Ру.

Віталій Клічко розповів про свою підготовку до бою і відповів на питання журналістів про плани на майбутнє.

- Прийшов час для мого повернення. Я був вимушений узяти паузу в своїй професійній кар"єрі, оскільки моя травма, отримана мною в листопаді 2004 року, не дозволила мені виходити в ринг. Проте, я ніколи не залишав бокс і, як тільки я відновився, я повернувся в тренувальний зал, – почав Віталій.

Як повідомляє офіційний сайт братів Кличків, після заяв головних учасників прес-конференції, свої питання до них адресували журналісти.

Відповідаючи на питання про те, де бійці готуватимуться до свого поєдинку, Віталій відповів, що місцем, для свого тренувального табору, він вибрав австрійський Кіцбюль, де свою підготовку, до поєдинку проти Леймона Брюстера, проводив його молодший брат.

На питання, чи не є повернення Віталія в ринг, чимось на зразок своєрідної піар-акції перед очікуваними в Україні парламентськими виборами, Віталій відповів, що він не збирається змішувати спорт і політику.

- Для мене в спорті існує певна мета, яку ми поставили з Владимиром перед собою. Пауза, яку я вимушений був узяти в своїй спортивній кар"єрі, трохи пригальмувала реалізацію нашої з Володимиром мрії про те, що два брати, одночасно, володітимуть титулами чемпіона світу в найпрестижнішій ваговій категорії. Але тепер я готовий до того, щоб виконати свою частину роботи, оскільки Владимир свою частину вже не тільки виконав, але навіть і перевиконав, завоювавши два титули чемпіона світу, – сказав Кличко - старший.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко до бою з Маклайном готуватиметься в Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути