Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2009 11:25

VIP-вболівальники "Інтера" обматюкали Платіні

VIP-вболівальники "Інтера" обматюкали Платіні

Після подій вівторка можна сміливо стверджувати, що президент УЄФА Мішель Платіні більше ніколи не повернеться як гість "Інтера" на "Сан-Сіро".

Колишньому плеймейкерові "Ювентуса", а нині президентові УЄФА Мішелю Платіні у вівторок довелося вислухати багато образ від високопоставлених "уболівальників" "Інтера" під час матчу "нерадзуррі" з "Манчестер Юнайтед".

За повідомленням італійської преси, фани "Інтера", які сиділи в ложі почесних гостей, почали поводитися неналежним чином, опустившись до рівня образ у бік голови УЄФА. Причиною такої поведінки став рефері Медіна Канталехо, суддівством якого були незадоволені італійські тіффозі. Фани "Інтера" вважають, що за допомогою такого суддівства Платіні намагається допомогти "Манчестеру" пройти їхню улюблену команду.

"Платіні, Ви - шматок "ювентійського лайна"

Один з фанів "Інтера" кинув убік Мішеля фразу: "Платіні, Ви - шматок "ювентійського лайна". Мудрий Мішель проігнорував таку поведінку міланських VIP-персон. Така реакція з боку представників "Інтера", видно, продиктована заявами Мішеля про те, що він із задоволенням хотів би вручити трофей "Ліги Чемпіонів" в руки капітана "Старої синьйори".

Взагалі, фани "Інтера" повинні бути вдячні Мішелю за те, що саме він вступився за Жозе Моуріньо в рішенні не дискваліфікувати того за критику в адресу рефері.

За матеріалами terrikon, goal.com

Зараз ви читаєте новину «VIP-вболівальники "Інтера" обматюкали Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути