неділя, 20 червня 2010 14:09

Вімблдон. Українці отримали суперників у парному розряді

Вімблдон. Українці отримали суперників у парному розряді

Стали відомі суперники українських гравців у парному розряді Вімблдону-2010.

Непрості суперниці очікують Машу Коритцеву і Дашу Кустову з Білорусі, які пробилися в основну сітку з кваліфікаційного раунду. Росіянки Віра Звонарьова і Олена Весніна, хоча і не сіялись на цьому турнірі, є сильним дуетом.

Трохи прихильнішим був жереб до Ольги Савчук, яка на цей раз взяла в партнерки відому не тільки в Британії, але й у нас в країні Олену Балтачу - на сьогодні найкращу тенісистку на Острові. Вони поміряються силами з Регіною Куликовою (Росія) та Анастасією Севастовою (Латвія).

Сестрам Бондаренко попалися сіяні суперниці, з великим парним досвідом - Моніка Нікулеску з Румунії і Шахар Пеєр з Ізраїлю. Але, навіть враховуючи 14-й номер посіву, важко сказати, який з цих двох команд більше не пощастило.

У чоловіків ситуація виглядає наступним чином.

Олександр Долгополов продовжує успішно розпочате парне співробітництво з узбецьким тенісистом Денисом Істоміном. Хлопці будуть боротися у першому колі з іспанцями Марком Лопесом і Давидом Марреро.

Сергій Стаховський скооперувався зі словаком Лукашем Лацко. Вони зіграють з колумбійцями Алехандро Фалло і Сантьяго Жіралдо.

Ілля Марченко, традиційно, в парному турнірі не грає.

Ще не завершено формування сітки змішаного розряду - вона стане відома 23-го червня. Не виключено, що в ній зіграє хтось із сестер Бондаренко.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Вімблдон. Українці отримали суперників у парному розряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути