пʼятниця, 01 лютого 2013 08:46

Вілліан переходить в "Анжі" за 35 мільйонів євро

Вілліан переходить в "Анжі" за 35 мільйонів євро
Сьогодні Вілліан підпише з "Анжі" чотирирічну угоду ФОТО: footboom.com

Махачкалинський "Анжі" домовився про трансфер півзахисника донецького "Шахтаря" Вілліана. Про це повідомляє видання "Спорт-Экспресс".

1 лютого 24-річний Вілліан пройде медобстеження, після чого підпише з махачкалинським клубом чотирирічну угоду. Зарплата гравця у новій команді, за інформацією "Спорт-Экспресса", складе два з половиною мільйони євро за сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вілліан попрощався з гравцями та тренерами "Шахтаря" - ЗМІ

За перехід футболіста, у якого два матчі за збірну Бразилії, "Анжі" заплатив 35 мільйонів євро. Така сума була прописана в контракті Вілліана з "Шахтарем" в якості відступних. Цей трансфер став третім за вартістю в історії чемпіонату Росії. Перші два рядки належать гравцям пітерського "Зеніту" Халку (60 мільйонів євро) і Акселю Вітселю (40 мільйонів євро).

Раніше ЗМІ повідомляли, що інтерес до Вілліану мав лондонський "Челсі". Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що на місці гравця перейшов би в англійську команду, однак бразилець, за словами тренера, "вибрав гроші".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" відмовився продати Вілліана "Анжі" - ЗМІ

Вілліан перейшов у "Шахтар" в 2007 році з бразильського "Корінтіанса". Разом з донецькою командою він чотири рази перемагав в чемпіонаті України і три рази в національному кубку. У 2009 році Вілліан виграв з "Шахтарем" Кубок УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Вілліан переходить в "Анжі" за 35 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути