Ексклюзиви
субота, 14 жовтня 2023 19:55

"Виграли заслужено": Ребров оцінив гру збірної України проти Північної Македонії

"Виграли заслужено": Ребров оцінив гру збірної України проти Північної Македонії
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над Північною Македонією (2:0) у межах кваліфікації Євро-2024. Фото: УАФ

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над Північною Македонією (2:0) у межах кваліфікації Євро-2024.

Наставник наголосив, що його команда перемогла заслужено, і ця перемога для України та ЗСУ. Слова Реброва наводить Sport.ua.

"Вдячний хлопцям, які вийшли перемагати, незважаючи на шанси суперника. Заслужено перемогли. Шанси Північної Македонії? Це психологія, після голу ми трохи відійшли назад. Добре, що ми вистояли, але їхні моменти - заслуга суперника", - зазначив тренер.

Ребров також зазначив, що має деякі претензії до оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як збірна України готується до двох поєдинків відбору на Євро - фоторепортаж

"Але на цьому рівні грають найкращі футболісти. Суперник добре зіграв наприкінці першого тайму. У нас у другому таймі були моменти, було б легше, якби забили другий", - зазначив керманич збірної України.

Окремо він прокоментував гру півзахисника Михайла Мудрика, який не зміг реалізувати багато моментів.

"Скільки років Михайлу? Ви хочете, щоб він уже був, як Мессі? Він крок за кроком намагається грати краще. Ви запитуєте в мене, яка перспектива у футболіста, що вже грає за "Челсі"? У Мудрика все попереду, він багато працює", - сказав Ребров.

За словами тренера, Мудрик дуже допомагав команді.

"Я не вважаю, що сьогодні Михайло провів якусь невдалу гру, - він дуже допомагав команді. Те, що не забив, - іноді буває. Але він старається, створює моменти", - підкреслив Ребров.

14 жовтня збірна України перемогла Північну Македонію у відборі на чемпіонат Європи-2024.

Зустріч, що відбулася в Празі на стадіоні "Генералі Арена", завершилася з рахунком 2:0 на користь підопічних Сергія Реброва.

За нашу команду голами відзначилися Георгій Судаков та Олександр Караваєв.

Після цієї перемоги Україна набрала 10 очок та вийшла на друге місце в групі, випередивши на три очки Італію. Однак італійці мають два незіграні матчі в запасі.

Зараз ви читаєте новину «"Виграли заслужено": Ребров оцінив гру збірної України проти Північної Македонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути