Ексклюзиви
субота, 22 вересня 2018 12:14

Відомий тренер розповів, чи заслуговує "Динамо" на критику

Відомий тренер розповів, чи заслуговує "Динамо" на критику
Грозний прокоментував ситуацію в "Динамо". Фото: Footboom.com

Екс-тренер "Дніпра", "Арсеналу", "Терека" і московського "Спартака" В'ячеслав Грозний поділився думкою про роботу головного тренера київського "Динамо" Олександра Хацкевича.

"Уболівальникам потрібно підтримати команду. Не варто зайвий раз нагнітати обстановку. Краще ви все одно не зробите, але якщо підтримаєте клуб, то це оцінить весь колектив. Вчора читав інтерв'ю молодих гравців, які дуже переживають після нічиєї з "Астаною" (2:2). Їх внутрішні емоції лізуть назовні.

Футболісти "Динамо" кажуть, що роблять все можливе, але десь не щастить, а десь помиляються. Не треба їх добивати. Вони вилізуть з цієї ситуації і виграють свою групу в Лізі Європи. Я в цьому не сумніваюсь. "Біло-сині" займуть перше місце! Не здивуюся, якщо "Астана" фінішує на другій сходинці. З нічиєї з "Астаною" не потрібно робити трагедію. Швидше за все, це збіг обставин. Напевно, молодим динамівцям не вистачає рівня майстерності, холоднокровності і концентрації в ключових моментах. Упевнений, що на тренуваннях вони не допускають подібних помилок. Звичайно, на футболістів тисне те, що пише про них преса. Я б їм порадив менше читати про це. Особливо після матчів.

Карнегі каже: "Навчіться жити у відсіку сьогоднішнього дня. Вчорашнє - не повернути, а майбутнє ще не настало ".

Хацкевича потрібно підтримати! Однозначно, я на його боці. До того ж свою позицію в цьому питанні озвучив президент "Динамо" Ігор Суркіс, який витрачає на утримання клубу величезні кошти. Якщо хтось незадоволений, то нехай збере гроші і купить клуб, а після цього вирішує, кого ставити головним тренером. Хто платить гроші, той і замовляє музику. Мало хто чим незадоволений!

У сьогоднішньому футболі - тренер, як розмінна монета

Ми незадоволені тим, що у нас в країні відбувається: керівництвом, підвищенням комунальних тарифів і т.д. Але, на жаль, нічого змінити не можемо. Ігор Суркіс визначив стратегію розвитку клубу, а головний тренер з нею погодився. Курс "Динамо" спрямований на розвиток своїх молодих футболістів. Ми ж не знаємо, скільки часу дав Суркіс Хацкевичу на побудову команди. Може, чотири роки. Це закрита інформація. Я підтримую президента "Динамо" Ігоря Суркіса, головного тренера Олександра Хацкевича, а також всіх футболістів. У складі "біло-синіх" виступають хлопці, з якими я працював. Все буде нормально. Потрібно просто набратися терпіння.

Вболівальники завжди емоційні. Це стосується всіх фанатів без винятку. Як почувають себе фанати ПСЖ після програшу своєї команди "Ліверпулю"? У таких випадках завжди незадоволені, в першу чергу, тренером. У сьогоднішньому футболі - тренер, як розмінна монета. Завжди хочуть когось "зняти". Люди повинні розуміти, що Хацкевич прийшов в той період, коли йде зміна поколінь. Були продані або пішли провідні досвідчені футболісти. Йому доводиться працювати з молоддю. Підтримайте його! У нього немає зараз інших гравців! Хороші гравці не спустяться на парашуті, а Кріштіану Роналду не перейде в київське "Динамо", - зазначив Грозний в коментарі для Footboom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевича у відставку, Краснікова звільнити - журналіст жорстко критикує "Динамо"

Останнім місцем роботи Грозного був павлодарский "Іртиш".

Зараз ви читаєте новину «Відомий тренер розповів, чи заслуговує "Динамо" на критику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути