пʼятниця, 17 січня 2020 10:53

Відомий агент звинуватив колишнього тренера "Динамо" в расизмі

Відомий агент звинуватив колишнього тренера "Динамо" в расизмі
Дмитро Селюк вважає, що Вісенте Гомес ставиться до африканських гравців упереджено. Фото: з відкритих джерел

Відомий агент Дмитро Селюк заявив, що вважає колишнього асистента Сергія Реброва та Олександра Хацкевича, а нині тренера донецького "Олімпіка" Вісенте Гомеса расистом.

"В "Олімпіку" грає Драман. Коли в клуб прийшов тренер Жуліо Сезар, він вибрав центрального захисника Абубакара й опорного Драмана. Їх місяць дивилися, вони підійшли. Абубакар розірвав контракт із білоруським клубом і перейшов в "Олімпік".

На жаль, цього Сезара поміняли на Вісенте Гомеса, а я пам'ятаю, він — чистий расист. Він проти всіх африканців. Коли він допомагав Сергію Реброву, вони завернули Седріка Гогуа, який зараз у московському "ЦСКА", хоча повинен бути в "Динамо". Він робив усе, щоб деякі футболісти не потрапили. Це інший бік медалі", — цитує Селюка "Трибуна".

Дмитро Селюк відомий по роботі із Яя Туре, який виступав за "Барселону" та "Ман Сіті". Агент спеціалізується на роботі з африканськими гравцями. За останній час влаштував до "Динамо" Ібрагіма Каргбо та Беніто.

Зараз ви читаєте новину «Відомий агент звинуватив колишнього тренера "Динамо" в расизмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути