четвер, 22 квітня 2010 18:46

Відома українська біатлоністка завершила кар"єру

Відома українська біатлоністка завершила кар"єру

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак заявив, що чемпіонка Європи та неодноразова чемпіонка країни Оксана Яковлева завершила професійну кар"єру. У той же час, за словами президента організації, в збірній залишається Оксана Хвостенко, яка продовжила контракт з федерацією на рік.

"Переговори з тренерами ще ведуться. Що стосується списків збірної, то у жінок завершила спортивну кар"єру лише Оксана Яковлева. Лілія Вайгіна-Єфремова ще не прийняла остаточного рішення, все залежить від її сімейних обставин. Оксана Хвостенко підписала контракт ще на рік".

За словами Бринзака, серед чоловіків бажання продовжувати бігати виявили всі. Правда довелося вивести зі складу В"ячеслава Деркача, паралельно ввівши Андрія Возняка з прицілом на Олімпіаду в Сочі.

"Але знову ж таки це все лише попередня інформація. Скільки людей буде готуватися в наступному сезоні - чотири, шість або вісім, залежить від того, яке фінансування ми отримаємо від міністерства. А цифри поки в нас немає", - говорить Володимир Бринзак.

За матеріалами turnir.com.ua, championat.ru, "Спорт-Экспресс в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Відома українська біатлоністка завершила кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути