четвер, 19 вересня 2013 18:14

Відмова потиснути руку наставнику "Карпат" обійшлася Луческу в 5 тисяч грн

Відмова потиснути руку наставнику "Карпат" обійшлася Луческу в 5 тисяч грн
Луческу звинуватив "Карпати" у порушенні принципів Fair Play. Фото: shakhtar.com

Контрольно -дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштрафував головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу за відмову потиснути руку наставнику "Карпат" Олександру Севідову.

Румунський фахівець повинен буде заплатити штраф у розмірі 5 тисяч.

"За порушення головним тренером донецького Шахтаря М. Луческу вимог пункту 9 статті 15 Регламенту змагань ПЛ (щодо обов'язкового рукостискання головних тренерів команд до і після закінчення матчу) 13 вересня 2013 після закінчення матчу 9- го туру чемпіонату з львівськими "Карпатами" наставник "гірників" повинен заплатити штраф у розмірі 5000 гривень", - сказано в рішенні КДК ФФУ.

Нагадаємо, що після гри 9- го туру української Прем'єр -ліги Мірча Луческу демонстративно відмовився тиснути руку тренеру "Карпат" Олександру Севідову. Цей вчинок наставник "гірників" пояснив тим, що, на його думку, "Карпати" у матчі проти "Шахтаря" порушили принципи Fair Play.

"Вся країна бачила, як "Карпати" тягнули час. Такий антифутбол я в останній раз спостерігав хіба що років 30 тому. Абсолютно неприпустимі речі! І добре б тільки гравці симулювали травми або довго зав'язували шнурки, але коли головний тренер господарів став диригувати хлопчиками, які подають м'ячі, щоб ті не давали ввести м'яч в гру - це вже занадто. Тепер я розумію, чому "Карпати" не хочуть виступати на прекрасному новому стадіоні, побудованому в їх місті. Там складніше проводити подібні безчесні маніпуляції", - сказав він.

Нагадаємо, матч "Карпати" - "Шахтар" завершився перемогою львів'ян з рахунком 3:2.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net, ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Відмова потиснути руку наставнику "Карпат" обійшлася Луческу в 5 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути