вівторок, 24 січня 2012 09:55

ВХЛ. "Донбас" "розплавив" "Іжсталь"

Лідер Західної конференції чемпіонату ВХЛ "Донбас" без особливих проблем розібрався з одним із аутсайдерів ліги - ХК "Іжсталь".

Вже після першого періоду стало ясно, що головна інтрига полягає лише в тому, скільки шайб закинуть в цей вечір хокеїсти "Донбасу". Особливо гратися господарі не стали, проте, маючи солідну перевагу в рахунку, часом дозволяли собі зіграти на публіку, намагаючись не просто закинути шайбу, а розіграти запаморочливу комбінацію. Публіці подобалося.

Окремо варто сказати про склад "Донбасу", в якому цього разу не знайшлося місця для нещадно критикованих уболівальниками Гладських і Татаринова. У підсумку, Куликов в черговий раз перетасував ланки. Несподівано, але цілком прийнятно і, здається, ефективніше, ніж це було раніше. Хоча, зрозуміло, нинішня "Іжсталь" - не той суперник, по грі з яким можна робити серйозні висновки. Плюс відзначимо дебют 18-річного Єгора Оселедця, який на початку третього періоду змінив у рамці Царегородцева. Ну, а героєм зустрічі можна назвати Євгенія Белухіна, який записав на свій рахунок хет-трик.

У "Донбасу" з'являється трохи часу, щоб перевести дух. Наступний матч донеччани проведуть у неділю, 29 січня. Суперник - "Рязань".

Чемпіонат ВХЛ

ХК "Донбас" (Донецьк) - ХК "Іжсталь" (Іжевськ) - 6:2 (3:0, 1:1, 2:1)

Шайби: Кочетков (Васильєв), 08:57 (1:0). Белухін (Селезньов, Журун), 11:06 (2:0). Ісаєнко (Матерухін), 17:25 (3:0). Піскунов (Малевич, Белухін), 26:49-біл. (4:0). Ларіонов (Буренін), 30:45 (4:1). Белухін (Піскунов, Малевич), 44:45-біл. (5:1). Абрамов (Сичов, Кривуля), 54:44 (5:2). Белухін (Люткевич, Малевич), 57:19-біл. (6:2).

Зараз ви читаєте новину «ВХЛ. "Донбас" "розплавив" "Іжсталь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути