середа, 13 грудня 2006 16:38

Верпаковскіса віддали в оренду "Хетафе"

Форварда збірної Латвії та київського "Динамо" Маріса Верпаковскіса, 27 років, віддали в оренду іспанському "Хетафе". На початку наступного року форвард вирушить до Іспанії, де і проведе найближчі півроку. Якщо Верпаковскіс зуміє переконати "Хетафе" в своїй придатності, іспанський клуб може викупити права на латвійця, повідомляє сайт УЄФА.

У Верпаковскіса договір з "Динамо" діятиме ще два роки. Проте останнім часом форвард практично не виходив на поле і постійно потрапляв під вогонь критики з боку керівництва клубу. Було ухвалено рішення про зміну команди, і варіант з "Хетафе" став для Верпаковскіса оптимальним. Днями форвард пройшов медогляд в іспанському клубі, після чого сторони погодились на піврічну оренду, яка обійшлася іспанцям в 250 тисяч доларів.

Верпаковскіс новими умовами роботи дуже задоволений

- Високий рівень іспанського чемпіонату всім відомий, і буде дуже цікаво проявити себе в такому турнірі. У мене є шість місяців для того, щоб переконати головного тренера Бернда Шустера в тому, що я потрібен "Хетафе", - сказав футболіст.

Верпаковскіс є найрезультативнішим форвардом в історії латвійської збірної. На його рахунку 20 голів в 58 матчах. У 2003 і 2004 роках Верпаковскіс визнавався кращим футболістом Латвії. Передбачається, що Верпаковскіс може дебютувати в "Хетафе" вже 7 січня, коли його нова команда зустрінеться з "Барселоною".


Зараз ви читаєте новину «Верпаковскіса віддали в оренду "Хетафе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути