пʼятниця, 29 вересня 2017 00:16

Вернидуб прокоментував сенсаційну перемогу "Зорі"

Вернидуб прокоментував сенсаційну перемогу "Зорі"
Ми зіграли гідно, змогли забити і утримати рахунок — Юрій Вернидуб

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над "Атлетиком" у матчі Ліги Європи (1:0).

Розуміли, з ким нам належить зіграти. Можу сказати тільки теплі слова на адресу "Атлетика". Команда хорошого рівня. У них нелегкий графік. Попереду матч з "Валенсією". Можливо, була недооцінка. Думав, буде ротація, але особливої ротації не побачив. Тільки в лінії захисту - два крайніх захисника і центральний захисник. Все решта - це провідні футболісти клубу.

Ми зіграли гідно, змогли забити і утримати рахунок. Хоча "Атлетик" створив дуже багато моментів. Сьогодні фарт, про який ми говорили дві гри тому, коли грали проти "Карпат" і проти "Ворскли", посміхнувся нам.

Велика заслуга лінії оборони, разом з нашим молодим голкіпером Андрієм Луніним. Я дуже радий.

Якими були ваші перші емоції відразу після фінального свистка?

Радість і гордість за хлопців. Вдалося достукатися до них. Ті слова, які говорив їм вчора перед тренуванням і сьогодні перед матчем, вони почули. Виконали все, про що ми домовлялися. Якщо так піде і далі, то у нас все налагодиться. Третій матч поспіль ми демонструємо непогану гру.

Чи зміг "Атлетик" вас чимось здивувати?

Суперник нас нічим не здивував. Прекрасно розуміли, що "Атлетик" грає вдома. Вони люблять контролювати м'яч. Ми усвідомлено віддали їм цей контроль на їх половині поля. Як тільки вони переходили на наш бік, ми відразу ж вступали в колективний відбір.

Не давали іспанцям можливості провести швидку атаку. На мій погляд, це було помітно. Навіть в деяких моментах свистіли трибуни. У них не було подальшого розвитку атаки. Всі їхні улюблені зони були перекриті.

Капітанська пов'язка Караваєва - це всерйоз і надовго?

Саша гідний цієї пов'язки. Якщо повернеться Микита Каменюка, то з капітанською пов'язкою буде саме він. На даний момент я був у пошуках того гравця, який зміг би стати лідером. Ні в якому разі не хочу образити ні Славу Чечера, ні Діму Гречишкіна, які одягали пов'язку раніше.

Олександр Караваєв - той футболіст, який, сподіваюся, незабаром знову стане викликатися до збірної України і стане лідером "Зорі".

Дмитро Гречишкін в останніх матчах грає не на звичній для себе позиції. Чи можна сказати, що тепер він завжди буде діяти в центрі оборони?

Діма на цій позиції показує чудову гру. Поки немає сенсу щось змінювати. Якісних центральних захисників не так багато. Дмитро Гречишкін якраз якісний центральний захисник, - сказав Вернидуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" здобула історичну перемогу в Лізі Європи

"Зоря" обіграла "Атлетик" в рамках 2-го туру групового етапу Ліги Європи. На 26-й хвилині команда забила єдиний гол у матчі. Після подачі з кутового забив Ігор Харатін. Це перша в історії перемога "Зорі" в груповому етапі Ліги Європи.

У другому матчі групи шведський "Естерсунд" обіграв німецьку "Герту" - 1:0. Шведський клуб йде на першому місці, набравши 6 очок. "Зоря" з 3 очками друга. Наступний тур, 19 жовтня: "Зоря" прийме "Герту", а "Естерсунд" - "Атлетик".

Зараз ви читаєте новину «Вернидуб прокоментував сенсаційну перемогу "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути