неділя, 19 квітня 2015 18:45

"Вердер" Скрипника виграв дербі з "Гамбургом"
5

Бременський "Вердер" Віктора Скрипника приймав сьогодні вдома сусідній "Гамбург". Північне дербі завершилося з рахунком 1:0 на користь "музикантів". Це 500 домашня перемога "зелено-білих" у бундеслізі.

"Гамбург" приїхав у Бремен під керівництвом нового наставника. На тижні 18 команду бундесліги очолив Бруно Лаббадіа, який вже тренував "Гамбург" з 2009 по 2010 рік. Цікаво, що Лаббадіа і Скрипник два роки грали разом у "Вердері".

Автор: werder.de
 

"Бажаю йому успіхів, але не в цю неділю", - сказав перед матчем Віктор Анатолійович.

"Музиканти" після поразки від аутсайдера "Штутгарта" у попередньому турі хотіли реабілітуватися перед власними вболівальниками. Тим більше у дербі. Скрипник був дуже незадоволений програшем і трохи перетрусив склад команди.

Автор: werder.de
 

Зокрема, українець довірив місце у воротах Куну Кастельсу, який прийшов у команду взимку. У стартовий склад повернувся захисник Себастьян Предль. Попередній тур він пропускав через перебір жовтих карток. У нападі "Вердера" сьогодні діяв звичний дует Франко ді Санто і Деві Зелке.

На 24-й хвилині "Вердер" провів вимушену заміну. Рафа ван дер Варт заїхав шипами в гомілкостоп Янніку Вестергору і данський захисник не зміг продовжити гру. На поле вийшов Ассані Лукім´я-Мулонготі.

Автор: werder.de
 

За стартові 30 хвилин "Вердер" не міг похвастатися 100% гольовими атаками, хоча володіння м´ячем було 64% на 36 % на користь господарів. "Гамбург" міг забити на 28-й хвилині. Остжолек бив у ближній кут — м´яч пройшов низом біля штанги.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0. Другий тайм вийшов схожим на перший: обмаль гольових моментів, але багато боротьби, єдиноборств і нервів.

Автор: werder.de
 

Запам´ятався удар ді Санто на 61-й хвилині. Аргентинець виграв боротьбу за м´яч у кількох суперників і класно пробив по воротах "Гамбурга". Рене Адлер видав ефектний сейв.

На 84-й хвилині ді Санто вивправився, реалізувавши пенальті. Валон Бехрамі у своєму штрафному майданчику завалив Златко Юнузовича. Вольфганг Штарк показав швейцарцеві червону картку і вказав на 11-метрову позначку.

Автор: werder.de
 

Після 29-го туру "Вердер" піднявся на сьому місце. "Гамбург" залишився на останньому місці.

У наступному турі "Вердер" зіграє на виїзді проти "Падерборна". "Гамбург" вдома прийме "Аугсубрг".

Бундесліга

29-й тур

Вердер - Гамбург 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - 84, пенальті Ді Санто.

Вердер - Кастельс, Гальвес, Гебре Селассі, Предль, Вестергор (Лукім'я-Мулонготі, 23), Юнузович (Кроос, 88), Йилдирим (Озтуналі, 59), Фрітц, Баргфреде, Ді Санто, Зелке.

Гамбург - Адлер, Клебер Рейс, Остжолек, Вестерманн, Райковіч, Холтбі, Штьєбер (Мюллер, 70), ван дер Варт (Руднєв, 86), Бехрамі, Оліч, Ласогга.

Попередження: Вестерманн (36), Мюллер (84), Холтбі (90), Озтуналі (90).

Вилучення: Бехрамі (82).

Зараз ви читаєте новину «"Вердер" Скрипника виграв дербі з "Гамбургом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути