четвер, 27 травня 2010 15:26

Венус Вільямс розкритикували за провокаційне вбрання (ФОТО)

 

Американська тенісистка Венус Вільямс заявила, що не вважає провокаційним вбрання, в якому вона виступає на Відкритому чемпіонаті Франції (Roland Garros) 2010 року.

У Парижі Вільямс грає в короткому платті, під яке надіті спортивні труси тілесного кольору, пише видання Scottish Daily Record.

На Roland Garros Вільямс провела вже два матчі, і багато хто вважає, що їй треба заборонити виходити на корт у такому вбранні. Зокрема, на сайті американського видання USA Today було проведено голосування, і 40 відсотків респондентів висловилися за те, щоб зобов'язати тенісистку змінити костюм для виступів.

26 травня Вільямс, яка є автором дизайну цього костюму, заявила, що не хотіла зробити його провокаційним. За словами тенісистки, вона вважає прекрасну ідею створити ілюзію того, що під нижньою частиною сукні у неї нічого немає.

У двох перших раундах Відкритого чемпіонату Австралії Вільямс, яка займає друге місце в світовому рейтингу, перемогла швейцарку Патті Шнідер та іспанку Аранчі Парр Сантонья.

У третьому раунді (1 / 16 фіналу) її суперницею буде 26-а ракетка турніру Домініка Цибулкова зі Словаччини.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Венус Вільямс розкритикували за провокаційне вбрання (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути