понеділок, 15 квітня 2013 16:56

Велозу судиться з власним батьком

Велозу судиться з власним батьком
Мігель Велозу не використовує прізвище батька на ігровій формі у збірній Португалії та "Динамо" ФОТО: goodvin.info

Португальський легіонер київського "Динамо" Мігель Велозу подав до суду міста Оейраш на власного батька - екс-гравця "Бенфіки" Антоніу Велозу.

На думку 26-річного футболіста, батько неправомірно використовував ім'я свого сина в одній з довіреностей і повинен виплатити компенсацію в розмірі 200 тисяч євро, повідомляє видання Correio da Manh?.

"Дивно, що Мігель тільки зараз вирішив подати до суду на батька, адже історія цієї війни почалася не сьогодні", - повідомило джерело виданню. За цими ж даними, стосунки між Антоніу і Мігелем погіршилися після того, як старший Велозу розлучився з матір'ю футболіста Терезою, чий бік прийняв хавбек віце-чемпіонів України.

Антоніу Велозу вже виступив з коментарем у цій справі. "Мігель - це багата дитина, яка не хоче знати батька", - заявив екс-гравець "Бенфіки".

Додамо, що футболіст "Динамо" не використовує прізвище свого батька на ігровій формі клубу і збірної, воліючи розміщати на своїй футболці напис "Мігель".

Зараз ви читаєте новину «Велозу судиться з власним батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути