четвер, 01 серпня 2013 15:38

Вболівальники ПАОКа показували своїй команді п'ять пальців після поразки від "Металіста"
11

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Територію для в'їзду команд на стадіон обгородили стрічкою

Вболівальники грецького ПАОКа не могли підтримати свою команду у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з харківським "Металістом" через дискваліфікацію арени. Але перед грою біля "Тумби" зібралося кілька десятків чоловіків у клубних футболках.

За порядком слідкували грецькі поліцейські. Декотрі стояли біля стадіону у бронжилетах та зі щитами. Інші були на мотоциклах. Фанати голосно вітали приїзд автобуса ПАОКа. Більшість вболівальників розійшлися по навколишніх кафе і там дивилися трансляцію. Частина залишилася біля стадіону. З трибун було чути, як вони з-з меж стадіону скандували "ПАОК".

"Металісту" дозволили привезти невелику групу фанатів — 200 людей. Їх розмістили на центральній трибуні стадіону і забезпечили охороною. Грецькі телевізійники постійно показували у трансляції українських дівчат.

Після матчу більшість гравців ПАОКа відмовлялись від інтерв'ю і швидко намагалися пройти до свого автобуса. Більше десяти грецьких вболівальників стояли на дорозі біля стадіону. Троє з них голосно кричали і показували футболістам п'ять пальців.

"Це наш аналог середньому пальцеві, - пояснює один із охоронців. - Фани кричать "F**k off". Вони дуже незадоволені поразкою. "Металіст" і ваших футболістів вболівальники не ображатимуть. Весь гнів вони спрямували на ПАОК".

Чоловіки розійшлися лише коли автобус ПАОКа поїхав зі стадіону. Один із грецьких журналістів повідомив, що у Харків на матч-відповідь 7 серпня може приїхати 200 вболівальників.

Нагадаємо, матч ПАОК — "Металіст" завершився перемогою харків'ян з рахунком 2:0. Дублем відзначився Марко Девіч.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники ПАОКа показували своїй команді п'ять пальців після поразки від "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути