середа, 29 жовтня 2008 18:06

Вболівальники не задоволені призначенням Марадони

Більшість аргентинських вболівальників виступили проти призначення Дієго Марадони на пост головного тренера національної футбольної збірної. Про це свідчать дані опитування, проведеного на сайті видання ArgentineClarin. 39 тисяч 96 чоловік (73,9 відсотків від загального числа тих, що проголосували) висловили незгоду з призначенням Марадони. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на агентство DPA.

Про те, що голова Аргентинської футбольної асоціації (AFA) Хуліо Грондона запропонував Марадоні очолити збірну Аргентини з футболу, стало відомо в ніч на 29 жовтня. Пост наставника національної команди став вакантним 16 жовтня після відставки колишнього тренера збірної Альфіо Басіле.

Марадона практично не має досвіду тренерської роботи. У 1994-1995 роках він очолював два аргентинські клуби, проте команди під його керівництвом виступали невдало. Неспокій вболівальників також викликає те, що у минулому Марадона зазнавав труднощі у зв"язку з алкогольною і наркотичною залежністю.

Останнім місцем роботи знаменитого футболіста був клуб "Бока Хуніорс". З серпня 2005 року по серпень 2006 року Марадона обіймав посаду віце-президента "Боки".

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники не задоволені призначенням Марадони ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути