середа, 29 жовтня 2008 08:50

Недосвідченого Марадону призначать тренером збірної Аргентини

Дієго Марадона все-таки керуватиме збірною Аргентини. Після зустрічі з президентом Аргентинської футбольної асоціації Хуліо Грондоною колишній гравець "Барселони" заявив, що замінить Альфіо Басіле на посту головного тренера команди.

"Моя основна робота полягатиме в тому, щоб спостерігати за гравцями, - сказав Марадона. - Мені потрібно поговорити з кожним окремо тет-а-тет, а вже потім ми приступимо до тренувань. Грондона хоче, щоб в збірній працювали ми вдвох - я і Карлос Б"янкі. Загалом, я спостерігатиму за футболістами, щоб зрозуміти, хто перебуватиме в кращій формі".

"Наступним тренером національної команди буде Дієго", - підкреслив у свою чергу Б"янкі, який призначений генеральним директором команди. Відзначимо, що офіційних заяв від Аргентинської футбольної асоціації поки не поступало.

Досвід тренерської роботи у 47-річного Марадони дуже невеликий - в 1994-му голу він працював з "Мандійею" з Коррентеса, а в 95-му з "Расингом" з Авельянеди.

У обох випадках він отримував на цю роботу спеціальний дозвіл, тому що не мав свідоцтва про закінчення тренерської школи.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Недосвідченого Марадону призначать тренером збірної Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути