субота, 16 червня 2012 14:17

Вболівальники на Майдані грали в футбол пляшками та іншим сміттям

У фан-зоні Євро-2012 на столичному Хрещатику під час матчу Україна-Франція валялися купи пляшок, пакетів та сміття. Невелика кількість урн, які були на території, забили повністю ще до початку поєдинку.

У перервах між матчами вболівальники грали пляшками у футбол. Асфальт засмічений недопалками, прапорами та газетами. У куточку для шведських фанатів під столами так само брудно. Стати, не наступивши на пляшку чи пакет, неможливо.

Близько 21:30 у фан-зоні з'явилися двоє прибиральників. Вони згрібають у два пакети сміття, за 10 хвилин пакети повні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонери на "Євро-2012" злі, бо сплять по три години

"Та кошмар. Чого було не поставити якихось пластикових пакетів всюди, щоб люди могли викидати. Ми он скільки забираємо пляшок, а їх усе одно більше. Це від того, що на території пиво продають. Не знаю, як зможуть все прибрати, бо перший раз чергую", - каже 26-річний Олександр.

Він охоронець. Пропускає людей у фан-зону. Кожен, хто заходить на її територію, відкриває сумку та показує, що всередині. Пластикову та скляну тару відразу вилучають та кидають поруч.

"Якщо кожен бере тут на території щонайменше по 10 пляшок пива, а людей як мурах. То що під вечір буде, страшно уявити", - каже один із офіціантів.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники на Майдані грали в футбол пляшками та іншим сміттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути