неділя, 01 грудня 2019 21:53

Важка перемога команди Михайличенка: головні висновки матчу "Олімпік" - "Динамо"

Важка перемога команди Михайличенка: головні висновки матчу "Олімпік" - "Динамо"
Артем Бесєдін розписав у воротах "Олімпіка" двічі. Фото: з відкритих джерел

В рамках 16 туру УПЛ "Динамо" обіграло в гостях "Олімпік" 3:1.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри на стадіоні "Динамо"

Матч мав принципове значення для тренера Олімпіка. Вісенте Гомес працював з дублем "Динамо", був помічником Сергія Реброва та Олександра Хацкевича. Після звільнення останнього виявився не потрібний київському клубу. Іспанському спеціалістові мав довести своїй колишній команді, що його звільнення із клубу було помилкою

Матч проходив у високому темпі. М'яч майже не тримався у середині поля. "Олімпік" намагався накривати гравців "Динамо" на своїй половині поля, не давати часу не прийняття рішення. При тому, що при першій можливості команда Гомеса намагалася контратакувати.

Тренер "Олімпіка" Вісенте Гомес 3 роки працював у системі "Динамо"

"Олімпік" гарно вивчив гру "Динамо", Команда Вісенте Гомеса намагалася використати сильні та слабкі сторони "Динамо". "Олімпік" змусив "Динамо" атакувати позиційно, що не є сильною стороною команди Михайличенка, при тому до Циганкова була особлива увага. Власні атаки побудували через швидкий вихід з оборони враховуючи проблеми в грі з високим пресингом у Кадара та Шабанова.

Денис Бойко повернувся у ворота "Динамо". Воротар пропустив майже два місяці через травму. Після невдалої гри Георгія Бущана у Швеції Бойко знову став основним воротарем київської команди.

"Динамо" втратило Віталія Миколенка. Лівий захисник "Динамо" отримав травму задньої поверховості стегна.

Два м'ячі були забиті після грубих індивідуальних помилок. Спочатку воротар "Олімпіка" Герман Пеньков не влучив по м'ячу на виході, що дозволило Артему Бєседіну відкрити рахунок, а через хвилину Артем Шабанов помилився біля свої воріт вивівши Захеді на ворота Бойка.

Ключовим у матчі стало вилучення Ткачука

Ключовим у матчі стало вилучення гравця "Олімпіка". 20- річний Андрій Ткачук грубо врізався в Олександра Караваєва, що призвело до прямої червоної картки для гравця номінальних господарів. "Динамо" стало простіше грати в атаці маючи більшість.

Кияни забили вирішальний гол маючи на два гравці більше. Другий гол команда Олексія Михайличенка забила маючи подвійну кількісну перевагу. Поза грою вже був через вивчення Ткачук, а захиснику Снурніцину надавали медичну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодший брат огризнувся. "Шахтар" не зумів обіграти "Маріуполь"

"Динамо" набрало 33 очки та скоротило відставання від "Шахтаря" на 11 очок. Наступний матч команда Михайличенка проведе 8 грудня проти "Зорі" на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Важка перемога команди Михайличенка: головні висновки матчу "Олімпік" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути