Ексклюзиви
неділя, 06 серпня 2017 08:54

Василь Ломаченко змусив здатися чергового суперника

Василь Ломаченко змусив здатися чергового суперника
Ломаченко переміг Марріагу в 7-му раунді, суперник відмовився від продовження бою. Фото: obozrevatel.com

Сьогодні зранку Василь Ломаченко втретє захистив титул WBO у першій легкій вазі – до 59 кг. На 7-тисячній арені "Microsoft Theater" в Лос-Анджелесі, США, він змусив здатися в перерві між сьомим і восьмим раундами Мігеля Марріагу з Колумбії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Ломаченка відмовились транслювати у Росії

Зі старту поєдинку Василь взяв під тотальний контроль хід подій у рингу. До пори до часу Марріага, добре і багато працюючи корпусом, уникав чітких акцентованих ударів. Але таке не могло тривати вічно. Ломаченко від раунду до раунду додавав у швидкості і темпі. А головне – почав вкладатись в удари. Перший дзвіночок для претендента прозвучав на останній хвилині третього раунду. Заведений кількома спробами колумбійця пробити праві кроси, Ломаченко вдало вибрав момент і відправив суперника в нокдаун – лівим прямим у голову. Після цього став у кут рингу, запросив до атаки опонента і демонстрував свою невразливість.

В шостому раунді стає зрозуміло, що до завершення бою дуже близько

В четвертому раунді в українця стається розсічення лівої брови після удару головою від претендента, кров заливає йому обличчя. В п'ятому раунді Марріага ще раз пробує розсікти Ломаченка головою.

В шостому раунді стає зрозуміло, що до завершення бою дуже близько. Ломаченко увімкнув повну швидкість і безперервно розбивав свого противника різноманітними серіями та комбінаціями. Сьомий раунд став "шоу одного актора". В рингу був тільки Ломаченко. Повний деклас суперника, майстер-клас від Ломаченка. На останніх секундах він відправив колумбійця в другий нокдаун лівим боковим у голову. Гонг про закінчення раунду став фінальним. Через кілька секунд кут Марріаги відмовився від продовження боротьби. Дострокова перемога Ломаченка! І яка вже через відмову суперника від продовження боротьби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченка визнали суперчемпіоном світу

Для Марріаги ця поразка стала першою достроковою. До цього він програвав двічі за рішенням суддів – у боях за титул чемпіона світу.

Василь зараз у розквіті сил і хотілось би на цьому етапі бачити його бої проти іменитіших суперників. На жаль, такі перемоги, як сьогоднішня над Мігелем Марріагою, мало наближають його до мети – стати найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

Ломаченко провів десятий бій як боксер-професіонал. Має дев'ять перемог та одну поразку.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко змусив здатися чергового суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути