неділя, 06 серпня 2017 04:04

Бій Василь Ломаченко - Мігель Марріага. Українець здобуває дострокову перемогу

Бій Василь Ломаченко - Мігель Марріага. Українець здобуває дострокову перемогу
За бій з Марріагою Ломаченко отримає $ 750 тис. Фото: fbu.net.ua

Доброго ранку, панове!

Вже зовсім скоро свій ювілей відзначатиме Василь Ломаченко. Найкращий український боксер проведе 10-й бій на профі-ринзі. Він втретє відстоюватиме пояс WBO у першій легкій вазі – до 59 кг. На 7-тисячній арені "Microsoft Theater" в Лос-Анджелесі, США, зійдеться в ринзі з Мігелем Марріагою з Колумбії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко зобов'язаний нокаутувати колумбійця

Напередодні бою стали відомі гонорари спортсменів. Український "Hi-Tech" отримає $ 750 тис., його суперник в 15 разів менше - $ 50 тис. Десь у такому співвідношенні можна оцінити шанси обох на перемогу. Головна інтрига: чи вдасться Василеві стати першим боксером, хто нокаутує колумбійця. До зустрічі з Ломаченком у нього дві поразки – за рішенням суддів.

Gazeta.ua проведе текстову трансляцію поєдинку, починаючи з 5:00 год. 6 серпня.

Завершився останній бій андеркарду боксерського турніру в Лос-Анджелесі. За лічені хвилини в ринг вийдуть учасники центрального поєдинку Василь Ломаченко і Мігель Марріага.

До рингу виходять претендент на титул WBO у вазі до 59 кг колумбієць Мігель Марріага - відвертий андердог у цьому поєдинку. За ним - Василь Ломаченко!

Очікуємо бій "одного актора"! Що ж покаже сьогодні Хай-Тек?!

Ринг-анонсер Майкл Баффер запрошує до бійки. Дійство починається!

1 раунд. Василь захопив центр рингу, вивчає суперника. На третій хвилині проводить три сильні удари. Раунд за ним.

2 раунд. Ломаченко підвищує темп та інтенсивність дій. Ганяє суперника по рингу.

3 раунд. Ломаченко заводиться після кількох спроб суперника провести правий крос і на останній хвилині відправляє колумбійця в нодаун - лівим прямим у голову. Потім демонстративно стає в куті і запрошує суперника до атаки.

4 раунд. Ломаченко вмикає повну швидкість, тотально домінує. У Ломаченка розсічення лівої брови після зіткнення головами.

5 раунд. Черговий раунд чисто за Ломаченком. Але треба віддати належне і Марріазі - він добре і багато працює корпусом, тому в нього не так і легко влучити.

6 раунд. На третій хвилині Ломаченко просто розбиває Марріагу. Розв'язка наближається. Ще два-три раунди і якщо Ломаченко не нокаутує суперника, то кут Марріаги може відмовитись від бою.

7 раунд. Повний деклас суперника, майстер-клас Ломаченка. Українець вкладається в удари і відправляє суперника в нокдаун на останніх секундах. В перерві Марріага відмовляється виходити в ринг. Перемога Ломаченка!

Батько і тренер Василя Анатолій Миколайович загортає боксера у синьо-жовтий прапор. Той святкує перемогу разом із своїми фанатами. Вітаємо Україну з впевненою перемогою Ломаченка! Тепер хотілося б побачити Василя з топовими боксерами. Він зараз у розквіті сил і не хотілось би тратити такі роки на суперників рівня Марріаги.

Дякуємо, що разом із нами не поспали в такий ранішній час! Всього вам найкращого!

Зараз ви читаєте новину «Бій Василь Ломаченко - Мігель Марріага. Українець здобуває дострокову перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути