понеділок, 10 грудня 2018 11:09

Василь Ломаченко думав про зміну прізвища

 

10 грудня 2017-го у Нью-Йорку, США, на малій арені Madison Square Garden Василь Ломаченко виграв мегафайт у кубинця Гільєрмо Рігондо. Це була четверта поспіль перемога, коли суперник Василя відмовився від поєдинку в перерві між раундами, сказавши знамениту фразу "No Mas" – "Досить". У післяматчевому коментарі Ломаченко пожартував, що після чергової здачі суперника він подумує над зміною прізвища на Номасченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Ломаченко виграв перший об'єднавчий бій у кар'єрі

Бій Ломаченка та Рігондо був історичним. Уперше у ринзі зустрілися 2 дворазові олімпійські чемпіони. До бою обидва були у ТОП-5 найкращих боксерів-професіоналів сучасності за версією американського журналу The Ring. Лома і Ріго - 2 шульги з вишуканою технікою. Українець крупніший, адже біглий кубинець "перестрибнув" через категорію для цього бою.

Уперше у ринзі зустрілися 2 дворазові олімпійські чемпіони

Ломаченко мав помітну перевагу. Він діяв активніше, перегравав і обдурював хитрого та майстерного суперника. Рігондо так і не показав, чого хоче у рингу. Постійні клінчі, бруд, низько опущена голова. Він не проявив себе і не дав проявити свої найкращі якості українцеві. У 6 раунді за чергове порушення отримав попередження від рефері, а в перерві вирішив відмовитись від продовження бою. Послався на травму лівої руки. Коли її зазнав – загадка, адже ударів під час бою практично не завдавав.

Після бою Василь отримав приз Мохаммеда Алі від Асоціації ветеранів боксу Нью-Йорка за досягнення 2017-го. Перемога також вивела українця на перше місце рейтингу серед чинних боксерів, які пропускають найменше ударів. Також Ломаченко очолив рейтинг американського телеканалу ESPN.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко думав про зміну прізвища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути