субота, 13 квітня 2019 08:09

Василь Ломаченко брутально нокаутував Ентоні Кроллу

 

На арені "Staples Center" у Лос-Анджелесі, США, Василь Ломаченко без жодних проблем захистив титули WBA, WBO та американського журналу "The Ring" у легкій вазі. Вже у четвертому раунді він нокаутував екс-чемпіона світу з Великої Британії, обов'язкового претендента на пояс WBA у легкій вазі Ентоні Кроллу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого чекати від бою Ломаченка з Кроллою

Як і очікувалось, суперники були з різних ліг. Ломаченко з перших секунд бою захопив центр рингу і повністю домінував у поєдинку. Кролла ховався за блоком і думав тільки про захист. Окремі його випади миттєво перехоплювались Ломаченком. В третьому раунді перевага українця стала тотальною. В кінці раунду він затиснув суперника в куті рингу і завдав йому безліч ударів – рефері зафіксував нокдаун. Після цього прозвучав гонг про закінчення раунду. А в четвертому раунді все закінчилося. Крапку в поєдинку Ломаченко поставив чітким правим боковим у голову – нокаут!

В післяматчевому коментарі Василь Ломаченко заявив, що в наступному бою хоче зустрітися з американцем Майкі Гарсією

Василь Ломаченко дуже легко переміг досить міцного Ентоні Кроллу і в післяматчевому коментарі заявив, що в наступному бою хоче зустрітися з американцем Майкі Гарсією, володарем титулу WBC у легкій вазі. Справа тепер за промоутерами.

Перемога над Кроллою стала для Ломаченка тринадцятою в профі-кар'єрі і десятою - нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко брутально нокаутував Ентоні Кроллу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути