вівторок, 19 листопада 2013 12:03

"Вам нічого думати про Платіні. У Києві суддівство було прихильнішим до господарів" - французький журналіст
11

Національна збірна Франції провела тренування на полі "Стад де Франс" перед матчем з командою України. Перші 15 хвилин були відкрити для ЗМІ. "Гальські півні" зайняли поле після українців, які першими провели своє заняття.

Перед тренуванням з журналістами поспілкувалися капітан збірної Франції Уго Льоріс та тренер Дідьє Дешам. Обидва висловили впевненість у позитивному для себе результаті. Хоча коуч не виключає і серії пенальті. З тими хто пробиватиме при потребі 11-метрові Дешам визначиться по ходу гри.

Загалом наставник вів себе стримано і терпляче. Кілька запитань французьких журналістів прозвучали дуже гостро і стосувалися можливої відставки Дешама. Тренер відповів, що впевнений у перемозі і не думає, що буде після матчу.

"Наші футболісти кажуть, що вірять у свій вихід на чемпіонат світу. Вболівальники та журналісти налаштовані не так оптимістично, - каже один із місцевих репортерів. - Хоча навіть Карім Бензема після матчу у Києві сказав, що Франція була сильнішою від України тільки на папері. Дивно чути такі речі від такого футболіста.

Якщо Франція не вийде на мундіаль, то ніякої катастрофи не буде. Ми не Англія чи Італія, де буквально живуть футболом. Про відставку Дешама я б також не говорив.

Арбітри? Знаю, що в Україні багато про них говорять, а також про Платіні. Але вам нема на що жалітися. У Києві суддя був прихильнішим до господарів, ніж до гостей."

Нагадаємо, матч Франція — Україна пройде сьогодні у Парижі о 22:00 за київським часом. У Києві команда Михайла Фоменка перемогла з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Вам нічого думати про Платіні. У Києві суддівство було прихильнішим до господарів" - французький журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути