середа, 19 грудня 2007 15:11

Валуєву вручили літературну премію

Валуєву вручили літературну премію
Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв і спортивний журналіст Костянтин Осипов удостоїлися премії уряду Санкт-Петербурга за біографію Миколи Валуєва "Мої 12 раундів" і "великий творчий внесок в пропаганду боксу". Сам боксер в цей час готується в Японії до претенденському бою проти білоруса Сергія Ляховича, тому почесну нагороду отримав журналіст.

Осипов поділився емоціями з журналістами: "Для нас з Миколою це дуже почесна нагорода. Ми обидва дуже хвилювалися, коли працювали над книгою. Одна справа – репортаж або інтерв"ю. Зовсім інша справа – велика біографія. Я знаю, що наші з Валуєвим "Мої 12 раундів" купували навіть люди далекі від боксу. Тому, отримуючи премію, я розумів, що це прекрасний підсумок великої роботи".

Книга Костянтина Осипова і Миколи Валуєва "Мої 12 раундів" вийшла у видавництві АСТ в лютому 2007 року і відразу потрапила в TOP-20 престижного рейтингу Дому книги "Москва", а також в TOP-7 тижневика "Книжковий огляд", повідомляє "Весь спорт".



Зараз ви читаєте новину «Валуєву вручили літературну премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути